ЧУДО ЈЕДНЕ ЈЕДИНЕ КЊИГЕ

Translate

Претражи овај блог

Пророчанства

Узнемирујућа пророчанства

...

...

ТРЕЋА ТАЈНА БОГОРОДИЦЕ ИЗ ФАТИМЕ
...


ВАТИКАН ОД НАС КРИЈЕ СТРАШНУ ТАЈНУ! Само папа има кључеве од треће ТАЈНЕ БОГОРОДИЦЕ ИЗ ФАТИМЕ. Прва два пророчанства су се обистинила до најситнијих појединости. Зашто католичка црква не обзнани треће?

Кључеве од тајних докумената у којима се налази записана Трећа тајна Богородице из Фатиме добија сваки папа и само папа. Прича почиње 1917. године када су у Португалу две девојчице и један дечак по имену Луциа Сантос, Јацинта и Францисцо Марто видели Девицу Марију лично.

Она их је, заправо, посетила неколико пута и пренела три тајне о блиским догађајима који ће се догодити нашој цивилизацији. Две тајне су објављене у документу који је 1941. године објавила Луциа лично. Трећа није!

Прве две тајне се односе на Пакао, Први и Други светски рат. Међутим, трећа тајна је проблематична.

Ватикан је њено објављивање одлагао више од 80 година да би коначно 2000. године представили јавности текст и тумачење да се он односи на покушај убиства Папе Јована Павла Другог и прогон Хришћана широм света. И да је то све.

Међутим, контраверза почиње већ 1944. године. Последњу тајну Луциа у почетку није ни хтела да пренесе зато што јој је Богородица тако саветовала. На крају је ипак послала писмо кардиналу Силви и у њему тражила да се тајна јавности објави тек 1960. године. Те године је Ватикан саопштио да тајна вероватно никада неће бити објављена.Фото: Профимедиа

Заправо, многи сматрају да је последњи лист из пророчанства остао сакривен, односно да текст представљен јавности 2000. године није баш комплетан. А за то постоје и докази.

Кардинали су више пута рекли да је трећа тајна написана на једном папиру а на не четири која су објављена. Луциа је рекла да у трећој тајни има речи Девице Марије, док их у објављеном тексту нема. Као што нема ни информација о апокалипси, сотони и цркви, које би требало да се налазе у њој.

У тексту се, наводно, налази и опис Рима у коме је све срушено и сви су мртви, а Папа хода кроз све те лешеве, пење се на брдо и ту и њега убијају. Признаћете, то баш и не изгледа као атентат на Јована Павла ИИ. Такође, ако се трећа тајна обистинила, зашто су после атентата на Папу чекали још двадесет година да је објаве?

Подсећамо, атентат на папу се десио 3. маја 1981. године када је Мехмет Али Агџа на Тргу Светог Петра у Ватикану током пријема пуцао у папу и ранио га у стомак. Тада је имао 23 године. После атентата провео је у италијанском затвору 19 година, а онда је 2000. протеран у Турску где је у затвору био још 10 година због ранијег убиства једног новинског уредника.

извор: СД


ЛеЗ 0004795  


Нема коментара:

Постави коментар